Konferenca e rradhes

Rreth nesh

Shoqata Shqiptare e Nefrologjise ka filluar te veproje si nje formacion i vogel ne vitin 1993, meqenese numri i nefrologeve ne ate periudhe ishte i vogel. Me shtimin e numrit te nefrologeve ne te gjithe Shqiperine, Shoqata Shqiptare e Nefrologjise u zyrtarizua ligjerisht ne vitin 2003. Shoqata organizon cdo vit kongresin vjetor, me pjesemarrje te nefrologeve te gjithe Shqiperise. Ka organizuar ne bashkepunim me Shoqaten Evropiane te Nefrologjise ERA-EDTA dy CME si dhe aktivitete te perbashketa me Shoqatat e Nefrologjise se Maqedonise dhe Kosoves. Shuem nefrologe Shqiptare jane anetare te ERA-EDTA dhe Shoqates Ballkanike te Nefrologjise. Vitet e fundit eshte rritur pjesemarrja e nefrologeve Shqiptare ne Kongresin e ERA-EDTA, duke kontribuar me abstrakte. Shoqata organizon cdo vit Diten Boterore te Veshkes. Gjithashtu Shoqata inkurajon nefrologët dhe mjekët e rinj të marrin pjesë në eventet shkencore kombëtare, rajonale, Evropiane dhe boterore (CME, kurse rajonale, organizuar nga ERA-EDTA).

Objektivat

Objektivat e Shoqates jane :

Organizimi i aktiviteteve shkencore edukuese te pervitshme.

Organizimi i aktiviteteve te perbashketa shkencore me vendet e tjera te Rajoni.

Te vendose dhe forcoje lidhjet me shoqatat e huaja dhe nderkombetare qe veprojne ne fushen e nefrologjise.

Adresa

Shoqata Shqiptare e Nefrologjise

ASN.AL

hotel

Tirane, prane Sherbimit te Nefrologjise
QSU “Nene Tereza”
Rruga e Dibres, No. 372

Konferencat

Ju lutem shkarkoni PDF per me shume informacion rreth eventit te rralles.

Sponsor

Faleminderit per kontriburin e vashdueshem.

>